Similan Duik Centrum

Similan eilanden Duikcentrum

Met 17 jaar ervaring, Similan Dive Center is een PADI duik centrum en Mares Dive World shop. Wij helpen je met boeken van je Similan eilanden liveaboard trip of duik dagtrips. Ons Nederlands vriendelijk en professioneel personeel zorgt ervoor dat je duikvakantie in Thailand een onvergetelijke ervaring is. De Similan eilanden, Koh Bon, Koh Tachai en Richelieu rock staan bekend als één van de mooiste duik locaties in de wereld . Elk Similan eilanden duiksafari of duik dagtrip is een duikers droom. Wij bieden je een persoonlijke service voor een onvergetelijke Thailand duikvakantie.

De Similan eilanden duiksafari of dagtrip brengt je dicht bij 's werelds meest unieke soorten tropische vissen en koralen, van de majestueuze walvishaaien en manta’s tot aan de aan de kleine zeepaardjes en zeenaaktslakken. De meest populaire duik- en snorkel locaties zijn op de prachtige riffen en koraal formaties rond de Similan eilanden, Koh Bon, Koh Tachai en Richelieu Rock. Geniet van één van de beste dingen in Thailand en laat ons je duik vakantie regelen. Boek online of bel ons Nederlands sprekend personeel en wij zorgen ervoor dat je het meeste uit je Thailand duikvakantie haalt.


Achtergrond Informatie


Similan Duik Centrum is mede opgezet door Bram Bogerd, een Nederlander die samen met zijn familie sinds 2004 in Khao lak woont. Met jarenlange ervaring in de duikwereld wilden wij een duikcentrum opzetten die geweldige duik ervaringen en educatieve programma's kan aanbieden voor bezoekers van de Similan eilanden en de omliggende duik stekkenn.

Abraham BogerdSimilan Duik Centrum wordt gerund door een team van ervaren, gepassioneerde en milieubewuste duik professionals die actief betrokken zijn bij de dagelijkse werkzaamheden van het duikcentrum. Er is geen substituut voor de ervaring van onze medewerkers. Dit omvat boot kapteins, management, duik meesters en instructeurs die de duikcursussen verzorgen. Onze opleidingen, van beginner tot en met Divemaster, wordt geleerd om de hoogste standaard mogelijk te maken. Wij bieden dagtrips naar de Similan eilanden, Koh Bon, Koh Tachai , Boonsun wrak en Richelieu Rock. Onze liveboards geven u de flexibiliteit voor een op maat gemaakte duik ervaring voor elk budget.

We zijn allemaal van bewust dat de toekomst voor de duikindustrie nooit kan worden voorspeld, maar we begrijpen dat we alleen door het bevorderen en het leren van duiken in een veilige en professionele manier kunnen we een beter creëren 'onderwater wereld.' We leggen de nadruk op natuurbehoud en duurzaamheid van het milieu en willen dat u plezier te hebben als een onderdeel van. Wij nodigen u uit om naar Khao Lak te komen en met ons te duikens. Of u nu een beginner of een expert duiker bent , wij laten u zien waarom Similan Duik Centrum zo succesvol in het opleiden van duikers, dagtochten en liveaboards Duiken is ons beroep, maar als eerste, onze passie.